#MOREDIVERSITYPLEASE

"Ik ben een aanjager van verandering door kleurrijk design en inzichtelijk gereedschap te creëren voor het maken van bewustere keuzes."

PROJECTS VISUALS HELLO SHOP
> In the media < (selected)

E. (29) Boobies, borsten, tietjes, tetten allemaal namen die mijn voorgevel sinds het ontstaan ooit hebben gehad. Voor nu gewoon; borsten.

De dag dat ik erachter kwam dat 'ze' begonnen te groeien weet ik nog heel goed. Ik zat in bad (11jaar) en ik had ineens bobbels onder mijn tepels. Het deed niet pijn, maar het voelde ongewoon. Ik schrok, ik dacht dat ik iets naars onder de leden had. Ik besprak dit met mijn moeder en zij vertelde mij dat mijn borsten aan het groeien waren.

Eindelijk, het vrouwzijn kon beginnen!

Ze groeiden niet hard. Die van mijn vriendinnen groeide harder had ik het idee. Maar ik sportte veel, dus eigenlijk was dat wel prettig. Toch was ik er enigszins onzeker over. Ze waren prima, maar ik vond ze aan de kleine kant, dit was vooral tijdens mijn puberteit. Ik droeg toen wel eens een dubbele bh in een mooie topje om ze wat meer 'pushup' te geven. Dat zat totaal niet lekker en eigenlijk voelde dat ook niet beter, want ik had idee dat iedereen zag dat ik twee bh;s droeg.

Later (19 jaar) ben ik ze steeds meer gaan waarderen. Ze zijn gelijk, zitten op hun plek/hangen niet en ik heb mooie tepels.

Het kan altijd beter, groter en steviger, maar ik denk dat ik blij mag zijn met mijn borsten.

 

 

 

© 2020 Studio Aina. - Visual Translator & Social Designer based in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Privacy Voorwaarden